Видавництво Vovkulaka анонсує придбання ліцензії на видання однієї з найвідоміших європейських графічних історій – La Caste des Méta-Barons (Каста Мета-Баронів).

Ця епічна історія від французького видавництва Les Humanoïdes Associés є справжньою іконою космічної опери серед мальованих історій. Комікс створений зусиллями сценариста Алехандро Ходоровські та художника Хуана Гіменеса і розповідає про долю династії войовничих Мета-Баронів в далекому-далекому майбутньому, коли людство розселилося на сотнях планет галактичної імперії.

Відомий чилійський режисер українського походження, візіонер, письменник та сценарист, Алехандро Ходоровські, створив неймовірний брутальний всесвіт, в якому вгадуються як елементи давньогрецьких трагедій, так і відчувається потужний вплив романа Френка Герберта «Дюна», екранізацію якої намагався зробити автор, але врешті решт використав напрацьовані матеріали щоб створити свій власний світ.

Більше інформації про формат та заплановані строки видання буде відомо найближчим часом.

Les Humanoïdes Associés – французьке видавництво коміксів  та графічних романів, засноване у 1974 році художниками Мьобіусом, Жан-П’єром Дьонее і Філіппом Друллє задля видання журнала коміксів Metal Hurlant, більш відомого в світі як Heavy Metal, який здійснив справжню революцію в світі коміксів.